ORNITOLOGISKA KLUBBEN I ESKILSTUNA

 Brev-listan "sormland-fagel"

Brev-listan 'sormland-fagel'
Denna brev-lista drivs genom yahoogroups och är till för alla som har intresse av sörmländska fåglar, fågellokaler och lokalföreningar.

Anmäl Dig på en gång !
Om Du vill registrera en ny adress, skicka ett tomt brev till
sormland-fagel-subscribe@yahoogroups.com.

Du kommer då få ett brev tillbaka (på engelska) med en fråga om Du vill registrera denna adress. Detta kan konfirmeras endera via länk till en hemsida eller genom att skicka tillbaka brevet till avsändaren. Det kommer då tillbaka ett introduktionsbrev och sedan är det bara att börja skicka brev.
Sprid denna adress bland intresserade !

Avregistrering :
Om Du av någon anledning inte vill vara med i denna lista längre, skicka ett tomt brev till: sormland-fagel-unsubscribe@yahoogroups.com.
Du kommer då få ett brev tillbaka (på engelska) med en fråga om det stämmer att Du vill träda ur. Svara på det brevet om det stämmer. Det kommer ytterligare ett brev efter det som konfirmerar utträdet.
Denna adress finns också med sist i alla brev som går ut på listan.

Förhållningsregler :
Netiket: Som på övriga listor och på nätet i stort använder denna lista sig av netiket, dvs inga personliga påhopp, svartmålning av personer etc. Saklig kritik och inlägg hör däremot hemma på denna lista. Om detta sker kan (efter varningar och direkta samtal) utestängning av e-post adresser ske.
Bifogade filer: Kommer att tillåtas tills vidare. Om många ser stora bifogade filer som ett bekymmer kan de filtreras bort i programmet. Det rekommenderas att max 100kByte bifogas per brev eftersom många fortfarande sitter bakom modem. De lokala klubbarna kan ställa upp med utrymme på hemsidor för att visa bilder. Då kan en länk skickas med brevet istället.
Vettiga inlägg: Om de som driver listan märker att inlägg inte hör hemma på listan, kan detta kommenteras på listan i slutändan kan en missbrukande användare stängas av.

Yahoo group :
Yahoo tillhandahåller också en hemsida för denna grupp
http://groups.yahoo.com/group/sormland-fagel.
Här kan man om man är medlem hos yahoo läsa gamla inlägg och även se vilka andra e-post adresser som är registrerade på listan.

Kommentarer och/eller frågor tas emot av Lars Hansson

Startsida
Upp

o

Copyright © Björn Jönsson 2015 Ornitologiska Klubben i Eskilstuna